Aktuellt

Just nu hos ELE

Här kan du följa det som händer hos oss på ELE. Ta del av nyheter och aktuellt inom skog, sågade trävaror, träemballage och träkomponenter.

Nu är bygget igång

I två års tid har planering pågått för vår nästa investering och vi är glada att nu kunna påbörja monteringen av två helt nya kammartorkar hos oss.

Land Skogsbruk berättar om ELE och Kilafors

I Land Skogsbruk nr 7 2024 får läsaren en inblick i ELE-koncernen, vår historia och framtidsanda. Roligt tycker vi att uppmärksammas i rikstäckande skogspress och är glada för chansen att berätta om allt spännande vi gör på olika platser i Hälsingland!

Trävarurekord i Kilafors

Innan vi stänger böckerna för 2023 är det läge för ELE att fira ett rekordresultat!

ELE Forsa agerar på klimatförändringen

Vi blir matade dagligen med information om klimatförädringar och naturkatastrofer kopplade till det. Att världen inte gör tillräckligt och tar det på fullt allvar kan kännas frustrerade. Vi på ELE Forsa har beslutat att åtminstone göra vad vi kan för att bidra till en bättre värld, säger Mattias Ringström (VD).

Stort intresse för specialsortiment i Kilafors

Fredagen 22 september genomfördes ett samarrangemang mellan Rundvirke Skog och ELE Skog, skogsägare bjöds till att besöka vårt specialsågverk i Kilafors, tillsammans med rundvandring i parken vid den tjusiga tegelvillan Carlslund. Drygt 60 skogsägare kom för att träffa andra skogsägare och höra mer om företagens verksamhet och historia.

Hundraåring får nytt tak

Tegelvillan Carlslund vid ELE i Kilafors genomgår just nu en yttre renovering och på vardagarna rör sig snickare, plåtslagare och målare uppe på byggställningen som omger villan.